Pensl kyllingen med olie og krydr med et grillkrydderi. Smag til med salt, peber og chili. Kan også serveres uden dressing, eller med en olieeddike dressing
Kyllingeoverlår er ofte på tilbud og et billigt stykke kød. Jeg plejer bare at komme dem i ovnen med salt, men kiggede så inde på Rose Pultrys hjemmeside for inspiration til nye retter med lårene
Tag dine kyllingeoverlår og put salt og peber samt lidt olivenolie på dem. Jeg er vild med kylling. Squashen rives på den grove side af rivejernet og trykkes fri for væde med et rent viskestykke
Kyllingeoverlårmed sommersalat og peberrodscreme. Kyllingeoverlår. Kyllingefad med honning og sennep. Læg kyllingeoverlår i et ildfast fad og fordel kartofler i tern (eller små nye kartofler) og bønner rundt om
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Det er nu ikke sådan en julekylling, jeg har lavet her – det er helt almindelige kyllingeoverlår bare krydret lidt anderledes, lidt mere julet, end man normalt gør
Vend peberfrugt med olie og bland med hvidløg, chorizo og oliven. Krydr med salt og peber. Kylling i Fad med Chorizo og Peberfrugter til 2 personer. 2 kyllingeoverlår. Sæt i ovnen 45 min ved 175 grader og server med f. 2 kyllingeoverlår
Vend kartoflerne med olie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen med oliven. Vend olivenolie med citronsaft, citronskal og chilisauce og krydr med salt og peber
Ingredienser 4 stk kyllingeoverlår lidt Lidt salt og peber 6 stk løg 2 spsk. Ingredienser 4 stk kyllingeoverlår lidt Lidt salt og peber 6 stk løg 2 spsk
Kyllingeoverlår. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. Server med et drys oregano. Braiseret Kylling med Bønner til 2 personer. 4 kyllingeoverlår, gerne uden skind. 4 kyllingeoverlår
Dryp ofte kyllingelårene med appelsinmarmelade/soya marinade/skyen fra fadet. Her er kyllingestykkerne serveret med bagt kartoffelmos og spidskålssalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.