i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. b. e. h. ø. r. -. t. M. a. n. k. f. å. s. p. o. d. g. v. u. m. V. j. S. ½. 1. æ. (. ). D. K. c. &. ,. B. /. 3. *. A. P. H. "
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. k. å. l. m. e. f. r. u. g. t. o. s. v. a. n. P. p. h. ,. E. w. D. b. 3. 0. 2. 5. 1. y. æ. B. ½. c
Det hjælper dissefladbrødmigmed. Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt tiludødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i
I år er det så blevet en rødkålssalat, som jeg har givetmigi kast med. De sidste år har jeg lavet denne kålsalat Grønkålssalat med æble, appelsin, og granatæble
Det er vigtigt at snitte kålen meget fint, Drøs lidt groft salt og citronsaft over kålen og gnidmedfingerspidserne godt rundt i salaten før resten af fyldet tilsættes, det gør den saftig og smagfuld
Snit kål og peberfrugt istrimler og bland sammen med halverede cherrytomater. En dejlig let farverig og sprød salat, der kan bruges som tilbehørtil det meste kød og fisk
Men en god rødkålssalat går man aldrig galt i byen med. Og så bugner supermarkederne jo med rødkål lige nu og for at være ærlig, så kender jeg faktiskikkesærlig mange retter med rødkål – hvad bruger du det ellers til
IndlæggetAsiatiskrødkålssalatmed granatæble og ingefær blev vist første gang den. Det utraditionelle er, at den er smagt tilmedingefær og koriander og drysset medristede mandler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.