Smag til med salt og peber og hæld over lasagnen. Jeg elsker lasagne, og til tider kan det være rart at prøve nye varianter, så det ikke bliver for kedeligt
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Denne kyllingegryde er simpelthen for lækker en spise. Smag til med salt og peber. Svits kyllingestykkerne og løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret. Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion
Start med at skære kyllingebrysterne i mundrette tern. Denne kyllingeret har masser af smag fra pesto og svampe, kræver forholdsvis få ingredienser og kan varieres alt efter, hvad du har lyst til eller skulle have i køleskabet den dag
Lasagnen lægges sammen med skiftevis porre/spinat, plader og bechamelsaucen. Den kan sagtens spises selv som en vegatarret, men kan også serveres med laks, kylling eller andet til
Åh hvor er det bare irriterende når man får taget det forkerte ud af fryseren, denne gang blev det heldigvis godt alligevel, det skulle have været kyllingebryst filleter, men jeg fik taget små inderfilleter ud i stedet for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.