Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Svits kyllingestykkerneog løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
Opløs bouillon i vandet og bland det med tomaterne inden det hældes over lasagnen. Ind imellem kan man med fordel godt skrue lidt på tingene og bruge lidt penge på at tilsætte mere grønt – omvendt strækker maden så også det længere
Da det er et par dage siden jeg lavede lasagnen kan jeg ikke huske heeelt præcist hvor meget jeg kom i af hvad, men da den er så god og jeg vil rigtig gerne dele opskriften, så prøver jeg alligevel
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysternemed bacon
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.