Fjern fedt og hinder fra kyllingebrysterne, og skær dem ud i små stykker. Krydr med salt og peber. de stegte ris med lidt frisk persille eller basilikum
Servér straks til de stegte sild, gerne med ekstra citron i både og groft rugbrød. Drys kartoflernemed en blanding af kapers, rødløg, krydderurter, citronsaft, salt og peber
I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Lige inden servering tilføjer du flødeosten til panden medkartoflerne, og lader den smelte ud deri
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Drys lidt salt over de færdigstegtekartofler inden serveringen. Det gør det meget nemmere at at servere, for du skal ikke stå med en varm kylling som skal parteres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.