Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Svits kyllingestykkerneog løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I går aftes skulle lørdagens kyllingerester fortærres, og det blev til denne simple ret
Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kyllingkyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysternemed bacon
barbecue Kyllingmedspinatog philadelphia og parmaskinke rullet udenom Råkost-salat med gulerødder, æbler, rosiner og mandler Koldsovs- Vi kendte ikke resultatet på forhånd
Hun er faktisk intet mindre end en stjerne ud i det franske og italienske køkken, så jeg var noget imponeret (og overrasket) da menuen viste sig at være marrokansk kylling i kanel ogspinatmedøkologiske fuldkornsris som tilbehør
, rør kyllingen godt sej med salt , kom æggene stille og rolig i og fløden kommes. Bag pimenten med olie salt og peber i samme ovn som terrinen i en anden bradepande , slut af med lidt citronsaft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.