Kylling i paprikasovs
Charlotte Poupinel
Charlotte Poupinel

Kylling i paprikasovs

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600-700 g kyllingebryst
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 2 forårsløg
  • 2 peberfrugter
  • 250 g champignon
  • 3 fed hvidløg
  • 2-3 cm frisk chili
  • 3 spsk. paprika
  • 150-200 g pikant flødeost
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1/2 liter madlavningsfløde
  • Salt og peber
  •  
  • Tilbehør
  • Ris
  • Koriander

Instruktioner

    Steg kyllingefileterne i olien på en pande, til de har taget let farve. Kom dem over i et ovnfast fad
    Skær forårsløg, peberfrugter og champignon i grove tern og hak hvidløg og chili fint. Fordel det over kyllingen i fadet
    Tænd nu ovnen på 200 grader og sæt samtidig ris over i en gryde
    Rør paprika, pikantost, hakkede tomater, madlavningsfløde og salt og peber sammen i en skål. Hæld blandingen over fadet
    Sæt det i ovnen og bag i en lille halv times tid
    De sidste 5 minutter af bagetiden, kan du bruge på at riste parmaskinke. Læg blot dette ind i ovnen ved siden af fadet på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Server med ris, det ristede parmaskinke og de friske krydderurter

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.