Servér kyllingen på kartoflerneog med rigeligt sauce over …. Imenssmider du kyllingen på og steger det fint, sprødt og gyldent på den ene side, hvorefter du vender dem og gør kunststykket efter på den anden
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerneiovn. Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen
Rens kyllingenog læg den i et ovnfast fad. Og når sådan en kyllingtilberedesi et fad med kartoflerog grøntsager, så alt får smag fra hinanden, bliver det hele bare endnu bedre
Kyllingen er en filet, med hytteost, og kalkunbacon. Jeg stak et grillspydigennem dem og skar i en skrå linie hele vejen ned til spyddet mens jeg drejede kartoflen
I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør ogolie. Kogkartoflernetil de lige netop er møre – hellere en anelse for lidt, end for meget
Fordel hele kartoflerogkyllingelåri hver sin ende af et ovnfast fad. Ovnstegtkylling med skind er rigtig lækkert, og det er ok at spise engang imellemi stedet for det sædvanligekyllingebryst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.