kronings kylling
trineross
trineross

kronings kylling

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • ris
  • forårs løg
  • 500 g kyllinge bryst.
  • 2,5 dl fløde
  • 2,5 dl mayonnaise
  • 1 dåse tomat koncentrat
  • 1 citron
  • 2 spsk mango chutney
  • 0,5 dl rødvin
  • 1 lille løg
  • 1 tsk karry
  • salt & peber

Instruktioner

    1 kog 500g kylling i en gryde med peber og salt..
    2 snit løget fint og svits sammen med karry
    bland tomat koncentrat og rødvin i samt mango chutney salt og peber og lad stå og simre...min 25 min
    3 kog risen og snit forårs løg..
    4 skær citron skriver og put i gryden og lad stå 10 min
    5 pis mayonnaise og fløde sammen og lad stå.
    6 skær den kogte kylling i tern og op i et ildfast fad..stil ovnen på 200°
    7 si nu alt i gryden der har stået og simret..og sørg for den smager som du ønsker inden du sier den..
    8 bland fløden og den piskede mayonnaise sammen med den varme del og bland så derefter den kogte kylling i...put den i oven i 10-15 min til den er varm...server med ris og forårs løg på toppen...
    VELBEKOMME :)

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.