Er der noget bedre en god stor T-bone steak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
D. e. n. h. r. t. s. p. i. v. l. m. d. a. g. å. f. ,. o. j. k. ø. b. u. y. æ. E. A. c. T. x. ". O. (. 4. ). S. 2. 1. M. 0. /. 5. B. 3. -. H. F. R. K. 6. 7. 8. 9. N. L. è. n l
U. g. e. n. s. t. m. a. C. o. u. c. D. r. l. d. i. f. h. v. k. B. J. ,. å. p. æ. y. 1. 0. -. 5. ø. b. j. I. w. A. M. (. ). E. S. L. K. 2. ½. F. H. R. 3. O. V. 4
Denne kompot er med to råvarer fra efterårssæsonen, nemlig havtorn og æble. Det er altid dejligt med en lækker topping på ens måltid, hvad end det er grød, en ostemad eller noget andet dejligt
Enkelt, lækkert, hurtigt tilberedt og perfekt til en dag med høj sol og blå himmel. Denne salat kan det hele, og serveret til en saftig, god bøf, så bliver det næsten ikke bedre
Tilsett tomater, sammen med soppen de siste minuttene og krydre med salt og pepper. Begynn med den syltede rødløken, som beskrevet nedenfor, den kan gjerne lages dagen før
Hæld saucen i en varm skål og server den sammen med ribeye steaks, mangosalsa og kartofler. Skær avocadoen i små tern og vend dem forsigtigt sammen med citronsaft og de øvrige ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.