Fasan saltimboca med portvinsrisotto
klosterhedensvildt.dk
klosterhedensvildt.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  •   4 fasanbryster
  • 1  100 g Comté el. lign (halvblød ost)
  • 1  100 g prosciutto crudo (parmaskinke)
  • 1  12 salvieblade
  • 1  smør til stegning
  • 1  salt og friskkværnet sort peber
  • 1  0,50 dl hvidvin
  • 1  1 spsk olivenolie
  • 1  40 g løg
  • 1  50 g bladselleri
  • 1  2 fed hvidløg
  • 1  0,50 dl portvin
  • 1  8 dl hønseboullion
  • 1  70 g smør
  • 1  90 g parmesanost
  • 1  180 g risotto ris

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.