citron eller limesaft fra øko citron eller lime. Før servering tages kagen ud af fryseren og tøs op en halv times tid, før den løsnes fra formen og serveres
-. I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
Kornene fra vaniljestangen, sukker og æggeblommerne piskes hvide sammen. Jeg har lurede lidt på denne kage inde på pinderest, og var bare på min to-do liste
Her er et bud på en dejlig lasagne med squash mellem kød- og tomatsauce i stedet for pastaplader, og med en sauce på rodfrugter i stedet for traditionel bechamelsauce med mel
35- 40 min. Jeg så for et stykke tid siden en opskrift på en kartoffeltærte i lag. Jeg fik derfor den idé at lave en tærte med en masse forskellige grøntsager i lag, med ost og bacon på toppen
evigt-unge løg. Mange tror, at der kun er proteiner i animalske fødevarer, men sådan er det langtfra. Der er også bladselleri og det lækre nødde-mandeldrys, dukkah, i salaten
Det tager omkring 30-60 minutter mere at lave kagen i 2 lag. Dette fordi man typisk kun har en enkelt tærteform og derfor skal bage ad to omgange – og vente på at begge kagebunde køler helt af, samt at det tager 5-10 minutter mere at samle kagen og pynte den. 1 kage (8-12 personer). 1-1,5 dl olie (fx olivenolie eller kokosolie). Hvis du laver den i 2 lag, så husk også at komme chokoladeganache (- et tykt lag – og måske lidt frugtkompot) mellem de to lag. En lille kvist mynte 8-12 personer. 1-1,5 dl olie (fx olivenolie eller kokosolie)
Kagen serveres kold med creme fraice eller vanilleis til. -)) bag bunden i 15 min ved 180 grader. Endelig har mine rabarber fået godt fat i køkkenhaven efter den store flytning til højbedet, så omsider kunne jeg lave min yndlingsrabarberkage
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Lyserød og hvid kagekrymmel (købt fra Dr. Hindbær med choko-karamel fyl. 25-30 minutter (Den vil blive lidt brun på toppen). 2) Hindbærmassen sies, så kernerne sies fra. 2) Si hindbærmassen fri fra kerne. 150-200g tempereret hvid chokolade
Men det afhænger af strikkefasthed, pinde- og garntykkelse. Jeg griber bare et nøgle bomuldsgarn 8/4 fra lageret og en rundpind i cirka den rigtige tykkelse og slår masker op. Jeg plejer at strikke mine klude, så de er nogenlunde kvadratiske og cirka 24-25 cm brede. 4 r, *2 vr, 2 r*, gentag fra * til * indtil der er 4 m tilbage, 4 r. 5 r, *2 vr, 2 r*, gentag fra * til * indtil der er 7 m tilbage, 2 vr, 5 r. 4 r, *2 r, 2 vr*, gentag fra * til * indtil der er 4 m tilbage, 4 r. 4 r, 1 vr, *2 r, 2 vr*, gentag fra * til * indtil der er 7 m tilbage, 2 r, 1 vr, 4 r. Gentag mønsterpind 1-8, indtil karkluden har den ønskede højde på nær højden af 4 retriller
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
6-7 spsk kakao. Sæt dejen i en forvarmet ovn på 225 grader i 10-12 min. Læg glasuren på kagen når den har bagt de første 10-12 minutter. 6-7 spsk kakao
Jeg serverede en frisk pomelo-salat på spinatbund toppet med lækre sager. 2-4 min. 6) Når pastaen er færdig hældes vandet fra og tilsættes flødeblandingen på panden
Udover solbær og guavabær er kiwi den frugt, som indeholder mest c-vitamin. Pas dog på, at opbevare kiwi sammen med andre frugter, da kiwi indeholder et stof, der sætter modnings processen op i de andre frugter og mindsker dermed deres holdbarhed
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.