Når de er kølet en smule af pakkes de i plastikposer så skorpen ikke bliver for hård. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
L. i. d. t. n. r. ø. m. e. l. s. o. g. v. f. k. a. I. h. -. S. u. y. ,. p. 5. 3. 0. æ. J. 7. F. j. D. b. å. c. w. ". G. U. E. N. 1. H. 8. (. ). T. A. K. W. V. 4. R. /. M. O. B. Å
Opskriften er endnu engang fra Amos julebog. Denne bog kan klart anbefales, der er mange lækre ting i. Pensl den lyse dej med lidt æg og lig cacao dejen ovenpå
Tilsæt dernæst maltmel, hvedemelog müsliblanding. Müsli kan godt bruges til andet end at spise med mælk eller yoghurt, det gør sig rigtig godt i brød også, og man kan rigtig nemt lave masser af varianter lige fra de mere søde boller med chokolade müsli til de lidt mere sunde blandinger, som jeg også har brugt i de her boller
Stegen skæres i tynde skiver og kan nu serves, denne metode sikrer en utrolig mør oksesteg. Stegen puttes i en bradepande og derefter i ovnen ved 180 gr. Stegen tages ud og stilles på bordet i 20 minutter. Put nu stegen tilbage i ovnen i 20 minutter og tag den ud i 20 minutter. Tredje og sidste gang stegen skal i ovnen er 10 minutter inde og 10 minutter ude
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.