) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). Krydder dem med salt & peber og drys dem herefter godt med paprika
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Denne ret er et fint ognoget hurtigere alternativ til koteletter i fad. salt og peber. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Jovist, kæresten var forsinket efter arbejde, og jeg forsøgte at holde maden varm, men hvoromalting er, så var koteletter i fad en engangforestilling i mit køkken, som jeg ikke har noget ønske om at gentage
Valget faldt kødmæssigt på koteletter med porre, bacon og sød chilisauce. (Koteletter). I fredags var jeg alene hjemme til aftensmad og der bestemte jeg mig for at prøve at lave en ny opskrift og en gammel opskrift for at se om de passede sammen
Madplanen sagde koteletter, og i hovedet var der selvfølgelig allerede en god idé. Nogle opskrifter ser først dagens lys efter megen omtanke og planlægning, mens andre bikses tilfældigt sammen i et væld af tanker og gode ideer, toppet med hvad-man-nu-lige-har-i-skabene…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.