Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Som pulled pork, intervalstegte, goumetsaltede, panerede eller som her i fad kan de dog blive ret fantastiske
Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret mindermig om sommerhus med min farmor, så her er minversion af koteletteri fad. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Denne ret er et fint og noget hurtigerealternativtilkoteletteri fad. Ingredienser. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber og brun dem godt iolie på begge sider
Jeg ved egentligtikke hvorfor jeg købte en pakke koteletter. By Madfidusen. Men fryseren bugner allerede af koteletter, viikkegider at spise, fordikoteletter har en tendens til at blive tørre
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. h. l. f. å. s. a. g. u. d. n. o. ,. v. m. k. p. b. æ. K. R. 4. 1. c. 2. ø. 5. (. ). S. y. /. -. 0. H. V
Valget faldt kødmæssigt på koteletter med porre, bacon og sød chilisauce. (Koteletter). I fredags var jeg alene hjemme til aftensmad og der bestemte jeg mig for at prøve at lave en ny opskrift og en gammel opskrift for at se om de passede sammen
På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter. Kom kokos mælken på og sød mælken Smag til med , soja , sød chili , wok brevet , salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.