Hæld æbleeddike på og tilsæt hel koriander, rørsukker og rosiner. Når der nu er så mange æbler overalt, kan jeg virkelig anbefale at lave æble chutney som giver din mad et ekstra kick
En måde at strække græskarsæsonen på er at lave chutney. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Hæld æbleeddike på og tilsæt hel koriander, rørsukker og rosiner. Hæld chutneyen på rengjorte glas. Æble chutney1 kg æbler2 fed hvidløg5 cm ingefærskal og saft fra en citron5 dl æblecidereddike1 spsk hel koriander2 spsk lys rørsukker1 dl rosinerevt. 1 spsk hel koriander
Lad chutneyen afkøle tildækket i køleskabet. Anret ost og chutney på tallerkener. Chutneyen kan indgå som tilbehør på et ostebord - den smager godt til de fleste oste
Rør i chutney under kogningen, da den store mængde sukker nemt kan få den til at brænde på,Chutneyen samler sig mod slutningen, men du kan tage gryden af varmen, lad den stå et par minutter for at køle af og derefter tilsætte under kraftig omrøring, en kartoffelmel-vand blanding
S. å. e. r. d. t. i. l. n. u. o. p. s. k. f. a. C. M. y. A. m. E. g. ,. ø. h. v. D. b. c. q. O. j. N. J. æ. B. L. Q. K. 2. I. ½. 1. /. 4. 0. 3. F. H. R. V. 5. 6. 8. -. 9
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.