L. Y. N. S. T. E. G. U. M. D. A. &. e. n. f. r. i. s. k. t. a. g. l. ø. b. h. o. d. ,. m. u. å. v. j. 2. 0. -. 3. y. æ. p. 1. (. ). V. I. R. /. 4. c. 5. K. O
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
E. n. f. y. l. d. i. g. b. r. o. w. e. m. u. s. p. ø. v. a. t. (. k. æ. ). c. h. D. j. ,. I. å. B. S. L. -. T. 3. 0. 4. 1. 5. 2. ½. 7. M. H. /. N. O. A. ". . P
Det skal du bruge. Jeg er i øjeblikket i gang med at eksperimentere med hyldeblomstlikør. Sådan gør du. Men nu får I i hvert fald chancen for at være med og så laver jeg et nyt indlæg, når likøren er færdig
J. e. g. r. v. i. l. d. m. t. æ. a. f. s. k. y. n. ,. o. D. h. p. u. j. b. H. c. F. å. ø. I. ". T. E. R. G. V. K. M. -. ). /. 2. 8. 1. 0. 4. S. é. L. 5. (. Æ. 3
Juletravlhed blandet med en ret så uinspireret blogforfatter. Her er ihvertfald opskriften på nogel virkelig lækre frikadeller – bare i vildsvine versionen… Dejligt afvekslende fra den traditionelle hk
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud i passende stykker og serverer den for børnene med et glas iskoldt mælk eller for de voksne med en kop varm kaffe – en rigtig regnvejrs-hygge-kage for alle kagemunde
Hak smørret ind i melet med en kniv. Det skal du bruge. Rul hvert stykke til en lille pølse, tryk det lidt fladt, skær, med en urtekniv, riller ved knoerne og pensl det med æg
Det kan for eksempel være at lave retter med masser af grøntsager, men hvor du også bruger fløde, ost, smør, sovs eller andre ’’forbudte’’ fødevarer (ifølge den ydre/fornuften) i din madlavning – så vildu nyde maden og dermed have lyst til at lave den, men samtidig få et måltid, der på grund af grøntsagerne ikke er for kalorierigt i forhold til vægttab
Serveres med ris, pasta el. 200-300g vildt kød fra dagen før - i dette tilfælde er det fra en RÅDYRFILET. Smag til med balsamico, salt, peber, timian og lad den simre i minimum 20 min ved svag varme. 200-300g vildt kød fra dagen før - i dette tilfælde er det fra en RÅDYRFILET
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.