Her fået I opskriften på et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme
J. e. g. l. o. v. d. a. t. k. m. i. b. r. s. u. f. n. p. j. ,. h. æ. ø. å. M. y. B. D. 1. 0. c. E. ½. G. 9. 5. 7. R. (. ). -. S. N. H. 2. /. O. K. 3. C. 8. Ø. é. T. P. 4. 6. V. ". L. F. w
K. o. l. d. h. æ. v. e. t. b. r. a. g. m. -. ,. s. i. k. n. J. H. f. p. j. 1. y. å. D. ø. S. u. M. O. /. 2. 0. 7. T. 8. B. L. c. 5. 3. 4. C. E. (. x. ). R. F. N. P. I
1 stk. brød4 dl. kold vand5 g. gær1/2 dl. surdej eller yoghurt naturel15 g. havsalt100g. grahamsmel600 g. hvid hvedemelLidt rapsolieDag 1Kom koldt vand i en skål og rør gæren ud i det
Foccacia er, efter min mening, noget af det lækreste madbrød, der findes. Jeg har før lavet nogle med krydderier eller tomat og ost, men i dag skulle det prøves med kartofler og timian
En udmærket grov bolle. Ikke alt brød skal være ”besværligt” at lave, altså noget hvor man skal afsætte 3 timer til at ælte og vende dejen inden den skal hæves osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.