Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Rispapiret opblødes nu et minutstid i koldt vand, hvorefter alle nu laver hver deres forårsrulle. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsagerog en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Anret den kolde kartoffelcreme med laksefrikadelle, asparges, ærter og strøg sprød spelt over. Blend kartofler med urter, smør og smag til med salt og peber
½ tsk groftreven friskingefær. I mellemtiden kommes de frosne grøntsager i en skål med lidt vand, hvorpå de tøer lidt op (dette reducere væskemængden, som kommer ned i kokosmælken)
Hak dild, purløg og kørvel og vend i salaten sammen med avokado. Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Halvér avokadoer, fjern sten og skær avokadoer i tynde både
Så denne kalorielette udgave er helt fantastisk til de kolde dage, og blev egentlig "udviklet" i forbindelse med en ordentlig omgang snue, jeg har fået
På bordet med salaten og så skulle vi spise. Salaten er meget grov, med de store salatblade. I går da jeg skulle til foredrag, havde jeg sådan lyst til noget ordentlig, hurtigt, enkelt ognoget mættende
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.