Den sprøde grønkål indeholder en masse gode ting som fibre og vitaminer, og så fungerer den rigtig fint sammen med de saftige æbler, de søde dadlerog de ristede valnødder
Denne lækre kage kan enten skæres i små mundrette hapser som en italiensk Pan Forte kage, eller spises som et dessert stykke med syrlig creme fraiche eller en syrlig sorbet
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til. 2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time
Knækbrødmed kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Hvis de skal være "luksus", kan de pensles med æg, drysses med parmesanost og ens yndlings kerner (fx græskar eller solsikke) inden bagning
Men nu har enhver bager med respekt for sig selv og sit fag deres egne hjemmebagte knækbrød. Så med mindre du vil lide for at tabe dig og gå sulten i seng, så snup hellere en skive fiberrigt, groft brød i stedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.