Broccoli er en grøntsag du enten hader eller elsker. Eller elsker at hade måske kreativ oktober. En stor håndfuld spidskålsnittes groft og koges let sammen med friske grønne bønner
Fantastisk forret. Friskdild. Hæld olien fra fisken. Arranger fiskenifire små skåle. en teske cremefraiche på og pynt med forårsløg og oliveniskiver og dild
En pose nye kartofler fra udlandet, som bare ikke smager nye. De har jo også nogle kilometer på bagen, før de lander hos os, og kan godt have brug for at blivefrisket op efter rejsen
Det her er sådan nye, danske kartofler (efter minmening) smager aller bedst. Jeg sidderfaktisk nede på Mallorca og holder ferielige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejligsommertilbehørtil fx grillet kød eller fisk
Nyemadpakkemuffins med æg, grønt, kebab og kokosmælk. By Madfidusen. De smager vanvittigt godt – fyldet kan man jo altidvariere, men den her kombination passer sygt godt tilminenyeopskrift på æggemassen
Denne salat med nye kartofler i pesto får virigtig meget i forår og sommerperioden. Grønsagerne og frugten er også forskelligt fra gang til gang, det afhænger af hvad der er i køleskabet
Eller sortbønnebrownieshvisvi skal holde os til modersmålet. Jeg VIDSTE bare, de ville smage sindssygt godt, så jeg har allerede skåret kagen ud i små browniestykker og smidt dem i fryseren
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Det er velkendte klassikere med et lilletwist. Hver familie har sinetraditioner når det er jul. Når det er december er det ikke bare røde kravlenisser og grønne træer
Der er en grund til, at de klassiske retter aldrig slår fejl og ja – er elskede klassikere. De klassiske danske retter er dog lidt tunge i rumpen, og kunne, i følge mineerfaringer, godt trænge til en opkvikker
Påskefrokosterne venter liiige om hjørnet, og jeg har fundet en velkendt klassiker frem. Den er ifølge undersøgelser en af danskernes foretrukne pålægstyper, når det gælder de luksuriøse smørrebrød
Så laver jeg ligesvinekæberi æble og vaniljeigen. Det her var hovedretten tilmitlille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Denne salat med nye kartofler i pesto får virigtig meget i forår og sommerperioden. Grønsagerne og frugten er også forskelligt fra gang til gang, det afhænger af hvad der er i køleskabet
Kan i huske de dersens veninde bøger man altid skulle skrivei dengang man var ung pige. Well, jeg kan huske at jeg altid skrev "mors pizza" eller "svensk pølseret" under favoritspisen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. k. ø. b. t. l. d. n. ,. j. o. s. å. m. v. p. æ. R. P. f. u. D. y. 1. 2. 0. c. x. 8. 5. 7. F. B. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.