Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Kategori Dip, dressing & diverse, Glutenfri, Mælkefri, Opskrifter, Uden æg, Vegansk. Jeg er blevet meget inspireret af en opskrift i Aarstidernes kogebog Alle Aarstidernes Livretter
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
1 dl youghurt2 spsk. revet peberrod2 spsk. honning1 citronskal3 spsk. olie1/2 tsk havsaltfriskkværnet pebersmag til revet muskat nødDet hele røres sammen og smages til med lidt citronsaft
Opskriften er fundet i bogen KernesundMad. Men jeg havde vidst ikke fået nok “fedt” til frokost, så lavede en sund-fed-mættende dressing til min aften-råkost, for måske at kunne stabilisere…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.