Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
noglefamiliemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Start med at beundre dig kød, kald evt. Vend kødstykkerne i melet og giv dem en omgang salt/peber, og svits dem nu et par min på hver side
Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står osso buco på menuen. Imens retten står ogkoger kan man lave sin gremolata
Kødet tages op og sovsen jævnes med fløden og kødet skæres i skiver. Frisk pasta, gremolataog frisk revet parmesanKødet brunes i lidt smør og de pressede hvidløg
Krydr med lidt salt og peber. Gremolata er noget du drysser hen over osso buco´en. Navnet ”Osso Buco” er italiensk og betyder så meget som ”knoglens hul”
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
Gremolata. Kedney bønner evt dåse Hvide bønner kogtmed salt evt då Heste bønner kogtmed salt Rødløg i både Halve små tomater Hakket bredbladet persille Husk at bønner skal ligge i vand og udblødes i mindst 10- 12 timer , så gift stofferne kommer ud. 3 fed hvidløg knust 2 spsk hakket kapers Oile Salt Peber Citronsaft Vend olien på bønnerne og vend grønt og roukola i
Før servering drysses der med frisk hakket persille og timian. Det allervigtigste er selvfølgelig gremolataen, som virkelig er prikken over i´et og uden dette ville retten ikke helt være det samme
Skær kyllingen for og server blomkålsfritter oggremolata til. Drys gremolata over blomkålsfritterne. Læg kyllingen i et ildfast fad og gnid den med salt og peber indvendig og udvendig
Retten drysses ved servering med parmesan oggremolata på toppen. Gremolata er det klassiske tilbehør til en Osso buco og består af friskhakket persille, citronskal og hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.