-. N. o. g. l. e. a. n. k. m. d. t. f. å. i. r. u. j. c. b. ,. s. æ. v. E. p. h. y. D. F. K. 1. 2. 0. ø. R. '. J. S. O. M. ). I. (. 3. ½. L. H. G. 9. 7. 8. T. P. V. z. C. |. ) g
Opskriften inspireret af madforfattigroeve, dog har vi valgt at lave få ændringer herunder. - Salt. Normalt er vi ikke til for mange grøntsager, men den pakke vi fandt i ALDI, var spækket med en masse af dem vi godt kunne lide, og selv ungerne spiste løs af de grøntsager de bedst kunne lide
Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker, svitses i lidt olie, i en vok sammen med lime skal, saft, presset hvidløg, og smages til med salt og peber
Put pastaen i fadet sammen med grøntsagerneog hæld fløden over og bland det godt rundt. Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker og put i et ildfast fad
Tilberedningstid. Opvarm imens olien i en pande ved jævn varme, [. 2 stykker laks Frisk pasta 3 spsk god olivenolie 1 god håndfuld frisk timian 2 fed hvidløg skåret i helt tynde skiver Friskkværnet peber Kogpastaen. 3 spsk god olivenolie
Måtte gøre brug af min kreativitet for at komme frem til denne ret, da jeg for en gangs skyld ikke havde planlagt, hvad vi skulle have til aften - derfor var det også lidt overraskende, at retten faktisk blev så god, som den gjorde
Pasta sættes til at koge i en gryde godt med vand, salt ogolie. Der tilsættesolivenolie, balsamico, sukker og tørrede krydderier og det hele svitser et par minutter mere
olivenolie. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Men bare rolig – jeg har ogsånogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart. Du kan egentlig sagtens variere retten, som du har lyst til
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.