2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [
Sprødstegtpolentamed krondyrfilet. Servér polentaenmed en skive kød på samt lidt frisk rosmarin. Ud af den ene filet kom disse to retter, som reelt sagtens kan gøre det som to forretter, men samlet set kommer man nu ud med et solidt aftensmåltid
Servér oksekødsgrydenmed en sprød salat og kartoffelmos. Vend kødet med hvedemel. Kom kød, bacon, øl og fond i gryden sammen med laurbærblade og rosmarinkviste
I dag har jeg forsøgt mig med mange andre opskrifter – og er aldrig vendt tilbage til den første – nogle bedre end andre, og jeg indkøber faktisk stadig polentamel
I. h. u. l. e. f. a. m. i. n. E. L. S. K. R. v. r. k. d. U. D. t. g. æ. o. å. p. ,. F. s. V. ø. b. y. j. M. P. 1. 4. ½. 3. -. x. B. 8. 0. c. 2. (. ). T. G. H. e l
den samme ret kan laves medoksekød i tern – eller for den sags skyld med kyllingeoverlår. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget gryderet, Oksekød, Opskrifter, simreretter
Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står med noget der ligner to, solide løgringe. I mens koges vandet op, og polentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle
Der findes utallige varianter over samme tema, og i øjeblikket er denne wokret min favorit, fordi den forener den gode smag med nem og uhøjtidelig hverdagsmad
Og menuen stod søndag på marineret svinemørbrad med lækkert polenta som tilbehør. Det er en smule problematisk, men det kan klares - med lidt god vilje
Røget okse en go håndskåret skive. Persille Ramsløg Olie Salt Peber Hvidløg Pinjekerner Parmazan Det hele blendes sammen , hold lidt igen med ramsløgen , den er utrolig stærk
Jeg er blevet ret vild medpolenta. Når grøden er færdig tilsættes smørret, græskarkernerne og parmesanen og grøden hældes i en form/fad beklædt med bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.