I dag har jeg forsøgt mig med mange andre opskrifter – og er aldrig vendt tilbage til den første – nogle bedre end andre, og jeg indkøber faktisk stadig polentamel
Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar. Græskarsuppe med ingefær og kokos eller få alle vores opskrifter med græskar her
Sprødstegt polentamed krondyrfilet. Kog vandet op og tilsæt så polenta under omrøring. Ud af den ene filet kom disse to retter, som reelt sagtens kan gøre det som to forretter, men samlet set kommer man nu ud med et solidt aftensmåltid
I mens koges vandet op, og polentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle. Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står med noget der ligner to, solide løgringe
Og menuen stod søndag på marineret svinemørbrad med lækkert polenta som tilbehør. Det er en smule problematisk, men det kan klares - med lidt god vilje
Ristet græskarkernermed flagesalt. Det er lidt noget snask, at få kernerne fra det travlede græskarfyld, men hvis du skyller med rigeligt vand, så går det noget lettere
Det hele er toppet med ristede, saltede græskarkerner. Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Her har jeg kombineret den fugtige squash medgræskarkerner og stenformalet hvedemel. Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at jeg er vild med hjemmebagt brød og meget glad for surdej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.