Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Skyl kartoflerneog læg dem på et stort stykke bagepapir i et ovnfast fad. De har jo ogsånogle kilometer på bagen, før de lander hos os, og kan godt have brug for at blive frisket op efter rejsen
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Se også de populære opskrifter på mørbradgryde og lammeragout og andre gryderetter. De søde, brune, sukkerglaserede kartofler er nok noget de fleste mest spiser ved festlige lejligheder – familiefester, jul, nytår osv
Nogen mener, at man skal have kartofler hver dag – eller næsten – og andre mener, at kartofler er kedelige og i øvrigt indeholder for meget stivelse, så de derfor er direkte usunde
Opskrift på saltbagte kartoflerog kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie. Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartoflerog kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.