Til eventet var vi et par madbloggere, der lavede lækre salater med deres grillost (se billede her), og sidst på aftenen fik jeg nogle produkter med hjem, herunder en fetaogolivenblanding som jo var perfekt til denne salat
J. e. g. l. a. v. d. n. h. r. s. t. f. i. u. o. æ. k. y. D. (. ). ,. m. p. å. I. b. j. K. ø. c. O. 4. -. 5. 1. /. 2. &. S. P. T. F. R. x. L. G. 0. 3. ) g
Kan godt lide at lave noget simpelt, men samtidigt lækkert og velsmagende til mine gæster Det skal du bruge (25-30 personer)350 sorte oliven1-2 spsk kapers1 hvidløg 2 tsk timian2 ansjoser - kan udeladesOlie 1 chorizo pølse1-2 poser bruschetta brødSådan gør du. Smør oliven tapenade på de små bruscatta brød og put en tyk skåret bruschetta pølse på toppen Lækker og smagfuld anretningVelbekomme 350 sorte oliven
Bøg siderne, drys med de hakkede krydderurter og hæld den ønskede mængde olie over. Denne varme og grillede fetaost smager fantastisk og er virkelig nemt at forberede
Mig mednogle af de græske oliven. Også derfor bruges oliven i det meste. Et super eleganten og samtidge rustikt brødJeg var i sidste uge på Lesbos i Grækenland
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.