Kålcarbonara med bacon og ost
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

Kålcarbonara med bacon og ost

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g skiveskåret kål
  • 2 spsk smør
  • 230 g creme fraiche
  • 100 g fintrevet parmesan
  • 12 hakket skiver bacon
  • 1 tsk peber

Instruktioner

    tilberedning: 35-40
    Portion: 4
    Ovn: 200 grader
    Kylling:
    Bland kyllingefars, æg, timian halvdelen af basilikum og salt. For 4 store bøffer og læg dem i et ildfast fad
    Grøntsager:
    Forbered grøntsagerne og læg dem i et andet fad eller på en bageplade.
    Bag:
    Drys både grøntsager og bøffer med olie og bag dem i midten ovnen i 20 min. Eller indtil grøntsagerne er møre og bøfferne gennemstegte.
    Sauce:
    Bland græsk yoghurt, citronsaft, det sidste basilikum, salt og peber.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.