Smid den sidste hakkede persille over sammen medparmesanflager, og så er der mad. Skær dem i små, smalle både og læg dem i en skål med en blanding af vand og citronsaften, så de ikke bliver brune
Hak persille, mandler og ost og rør i blomkålen. Har før lavet blomkålscouscous her på bloggen. Couscousen er perfekt tilbehør til det meste kød og fisk og holder sig fint nogle dage på køl
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesanog lidt paprika og chili. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.