E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
Det er efterhånden lang tid siden at jeg så reklamer for disse i fjernsynet, og da jeg var i Føtex den anden dag, da måtte jeg aldrig have et par pakker med hjem
Det betyder at der er kommet meget mere fisk og skaldyr I vores kost - før hen var det godt nok et af de kost råd vi ikke var særlige gode til at leve op til - men det er der blevet ændret på
Men jeg syntes der skulle ske noget nyt i stedet for de gamle trætte pebernødder og brunkager. Jeg har netop fået en lille stjerneudstikker, så det blev den i det her tilfælde
Derudover skal jeg have købt en fleecetrøje, en fleecedragt og en softshelljakke, som jeg regner med at købe til Molo lagersalg engang her sidst i maj og så lidt mere tøj
og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igen på trods af vi går igennem en hård tid med mit speciale og kæresten der er syg
Så er husene Mette ogjeg har arbejdet på klar. DIY – hæklet juletræ Så er der en lille DIY på mine små hæklede juletræsophængklar, håber i vil tage godt imod den, og glæder mig til
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. n. u. d. l. a. f. t. B. x. w. N. ø. D. h. p. b. L. æ. '. ). y. H. c. /. ü. J. (. 2. 1. 3. 0. 9. R. P. T. 6. 5. V. F. X. -. E. Z. U. M. I. 7. O. C
Jeg har ikke noget billede af hummussen – den ser i øvrigt også ret kedelig ud. Men hvad jeg kommer i af meltyper afhænger meget af, hvad jeg har på lager og hvad jeg har lyst til
Så er husene Mette ogjeg har arbejdet på klar. DIY – hæklet juletræ Så er der en lille DIY på mine små hæklede juletræsophængklar, håber i vil tage godt imod den, og glæder mig til
Jeg har altid lyst til at bage - det er simpelthen nogetaf det hyggeligste jeg ved. I dag spurgte Søren om jeg ikke kunne bage en kage, og det kunne jeg selvfølgelig godt lokkes til
Crépin af jomfruhummer og kammusling med jordskok og sprød toast melba samt nøddevinagretteStegt torsk i skummende torskesuppe med peberrod, rødbede og dildOksemørbrad med trøffel/kartoffel mosaik, vintersvampe, syltede løg og trøffelsauceAnananas og chokolade som plateau med chokolade/ananassorbet og flydende vaniljegelé
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.