Dejen var fortsat lidt klistret, men let at arbejde med og den blev delt i ca 12 boller som blev rullet pæne på bordpladen og lagt til hvile i melet igen. Bollerne fordeles med ca 4 på hvert stykke bagedug og rulles forsigtigt med en melet bagerulle til de får pitabrødstørrelse. Dertil fik vi snittet icebergsalat, peberfrugt i skiver, agurk i skiver, cherrytomater, majs fra dåse og Hjemmelavet thousand island dressing (uhm)lavet i foodprocessoren1 fintsnittet løg2 dl græsk yoghurt 10%1 spsk HP sovs1 spsk ravigotte sovs1 spsk ahornsirup2 spsk ketchupsmagt til med salt og peber
Lav en rejecocktail-inspireret frisk forårsrulle med fyld af avocado, mango, salat, rejer, finthakket løg og en dip a la thousand island og servér rullerne som forret
Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Jeg selv er vokset op med frosne grøntsagsblandinger og en grøn salat af iceberg, agurketrekanter og halve cherrytomater og så overhældt med Thousand Island og Tommis familie har prioriteret kartofler og sovs
Ude på Islands Brygge tæt på Havnebadet ligger Cafe Alma, som jeg besøgte med en af mine veninder. Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
lidt rød dressing – men thousand island smager også godt i. Det kan man jo ikke stå for, så vi skulle have en lille lækker forret – hvilket gav anledning til at lege lidt i køkkenet igen
Glem bakt potet med thousand island. For en tid tilbake var jeg på sausekurs med Kulinarisk Akademi. Lag derfor gjerne en raus porsjon når du først er i gang
Mange forbinder pita med en omgang dåsetun, strimmel skinke og en omgang Thousand Island fra tube. Det behøver nemlig ikke være en kedelig spise, for hvis man lige giver den et ekstra pif, ja så står man med noget af det lækreste mad
Den bestod som regel af snittet kinakål, tomater og agurker i tern serveret i en hot pot skål fra Bodum og med en færdiglavet thousand island dressing til
Jeg har boet i Island en del år og her var skyr et dagligt måltid, så det har holdt ved efter jeg er flyttet hjem igen, selvom den danske skyr ikke helt kommer på højde med den oprindelige islandske version
Dertil serveredes THOUSAND ISLAND DRESSING. FORORD. Agurk og citron er lavet som "springere", hvor man skærer halvt igennem, for at få dem til at stå fast oven på anretningen
Jeg har aldrig været fan af dressinger som "Thousand Island" og lignende. Derfor får jeg sådan lyst til at spise en masse sundt og grønt her til januar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.