Kikærtegryde er en skøn krydret ret, der serveres med gulerodsris, dildsalat og yoghurtdressing. Hvis du helst ikke vil undvære kød i din aftensmad, vil det passe godt at tilsætte stykker af kylling
Kom også kyllingestykkerne i gryden og sørg for, at kyllingen får lidt farve på alle sider. 2 løg1 fed hvidløg1 godt stykke ingefær2,5 spsk karry3 kyllingebryster, skåret i mundrette stykker4 dl hønsebouillon (jeg blandede kogende vand med bouillonterning)1 dåse kokosmælk 250 g frisk spinat1 æblesalt + pebersaft fra 1/2 limeolivenolieevt lidt jævner
V. a. r. m. e. k. y. d. i. g. o. t. ,. n. u. h. v. b. l. ø. K. ö. f. 5. 0. 1. s. (. j. p. ). /. 2. c. H. R. S. å. Q. q. 3. -. 4. B. L. æ. E. F. A. P. T
N. o. g. l. e. a. n. k. m. d. t. f. å. i. r. u. j. c. b. ,. s. æ. v. E. p. h. y. D. F. K. 1. 2. 0. ø. R. '. J. S. O. M. ). I. (. 3. ½. L. H. G. 9. 7. -. 8. T. P. V. z. C. |. ) g
Kyllingestykkerne vendes med saften fra den ene citron, riseddike og soya. Næste dag varmer du en wok godt op, og steger så kyllingen deri til alt er brunet af
Er kyllingeternene hvide, tages de ud af olien. Opskrift kylling madras chicken madras indisk curry. Hold kæft man, jeg har lige opdaget, at det er umuligt at finde en fornuftig indisk kylling madras opskrift på dansk
Det var en frossen boks med noget indisk curry sammen med nudler. Krydr kyllingeternene med garam masala, gurkemeje, cayennepeber og salt og steg dem på en pande i lidt fedtstof
Indisk kylingeret. Skær kyllingen i cirka 3 cm store stykker og kom det i en skål. Hæld kyllingen op i marinaden og stil den på køl i minimum 1 time, jo længere den får lov at trække jo mere smag i kyllingen. Når kyllingen har trukket kommes den i et ovnfast fad som stilles i en kold ovn, ovnen tændes på 175 grader og kyllingen for lov til at hygge sig i 1 time. Vend rundt i kyllingen efter 1/2 time. Når kyllingen er færdig kommes den i saucen og det skal have lov til at simre i 10 – 15 minutter ved middelvarme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.