E. f. t. e. r. 1. 0. d. a. g. b. l. v. m. i. n. ". y. s. u. j. k. ø. ,. o. p. å. æ. h. -. C. M. c. (. ). P. S. J. D. H. T. O. 3. 8. 2. 4. 6. 5. K. L. 7. N. 9. G. d g
Dejen er som skrevet ovenfor, koldthævet, så du skal lige huske at smide den sammen i aften, så den kan stå og hygge sig i nat - hvis du altså vil have nybagte og lune flútes til morgenmaden i morgen
I går aftes skulle jeg i Fælledparken til Zulu Sommerbio med min dejlige veninde. Vi besluttede os for at tage aftensmaden med os, og det skulle være nemt og let
Man så "Verden bedste brød", brød bagt i gryde, koldthævet, på surdej, gennemtæsket i en røremaskine, eller lavet på en dej der kun lige knapt måtte røres i
Egentlig har jeg ofte været lidt tilbageholdende med koldthævet dej, da jeg synes de kan have en tendens til at blive for flade og bløde, jeg foretrækker højt brød og elsker overfladen på traditionelt bagværk
Konsistens og smag minder meget om et stykke godt koldthævet. En dag, da jeg ville lave en. glutenfri brød opskrift, havde jeg ikke mere majsmel tilbage
Her er en dejlig opskrift på pitabrød, som er lækker og nem. Jeg bruger her kun durummel og en smule rug for at give brødene lidt ekstra sødme og en mørkere farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.