Økologisk Lene Hanssons kryddersalt** = Urtekram produkt. Flæk squashen og skær indmaden ud. Hak indmaden sammen med 1 tomat og en halv pakke feta. Rør det sammen med olivenolie, hvidløg, basilikum og kryddersalt og smag til. Kom hele blandingen ned i squashen og put den så ind i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. til bunden har fået nok. Serveres varm. Kommentarer & tipsLæs kommentarer, tips eller tilføjelser til overstående opskrift nedenfor og tilføj selv din mening.
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Jeg har lavet en dejlig krydret udgave med en smule tabasco, men det står jo én frit for om man vil følge opskriften til punkt og prikke
Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. Den er en super nem ret at lave, da den et langt stykke hen af vejen bare skal passe sig selv i ovnen
Der findes tonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud med squash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
På den måde bliver mørbraden både farseret og indbagt. En base til sovsen kan du få ved at koge sener og hinder, du har skåret af mørbraden, af i lidt vand med et par halve løg, peberkorn og salt i ca
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.