Jeg havde fundet en opskrift på nettet, der gav inspiration og som serverede chilien med mangosalat, så det ville jeg også prøve, men jeg lavede min egen version
2-3 skiver røget filet ristes på panden i lidt raps-olie. Step 2. 2 æg røres ud i en skål med en stor spiseskefuld hytteost, krydres. Server med purløg 2-3 skiver røget filet ristes på panden i lidt raps. 2 æg røres ud i en skål med en stor spiseskefuld hytteost, krydres
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. -. 7. L. R. ) l
2. 2. 2. 2. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. -. 5. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. 8. M. G. A
2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 5. c. 1. K. 0. ½. 6. ,. -. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. 1. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. -. J. %. A. ½
Opskrifterne er Sif Orellanas, hvor jeg har ændret en lille smule, men jeg vil prøve at eksperimentere lidt med indholdet af smør i kammerjunkerne, så der kommer muligvis en anden opskrift på bloggen også, men her får I den jeg brugte denne gang
165 g smør eller margarine250 g hvedemel2 spsk. Rul nu dejen ud i pølser, hvorefter der skæres små stykker på 2-3 cm ud. 12 minutter, eller til de er let gyldne. 250 g. 2 spsk koldt vand
Nyt hjemmebagt rugbrød fra i morges med masser af smukke kernerUndervejs i jagten på det perfekte rugbrød leger jeg med forskellige opskrifter og eksperimenter
200 g hørfrø, 50 g sesam, 50 g hakkede hasselnødder, 50 g hakkede mandler, 50 g HUSK, 2 tsk bagepulver, 1½ spsk krydderi. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. 200 g. 2 tsk bagepulver. 250 g
125 g hvedemel 80 g smør 1 æg1,5 spsk flormelis 1 knsp salt. 20 cm i diameter. Forbag tærten i 10-12 min ved 200 grader. 150 g marcipan100 g blødt smør100 g sukker2 æg50 g hvedemelKornene af en halv vanillestang. Hæld mazarinmassen i den forbagte tærte og bag videre i 15-20 minutter. 2 æggeblommer 1 dl mælk 25 g sukker Kornene af en halv vanillestang 1 spsk maizena 1 blad husblas. 1 god dl piskefløde 1 bakke danske jordbær 2 spsk ribsgelé. 125 g hvedemel 80 g smør 1 æg
Denne fasteopskrift lavede jeg på en fredag, hvor jeg havde lyst til en ret, men lidt ekstra. Bouillonterning (25 kcal). Serveret med grønne bønner (200 g, 50 kcal). 4 grønne asparges (100 g, 27 kcal). Den røgede filet skæres med 2 snit, så det kommer til at ligne et "S". Bouillonterning (25 kcal)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.