Jeg havde fundet en opskrift på nettet, der gav inspiration og som serverede chilien med mangosalat, så det ville jeg også prøve, men jeg lavede min egen version
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. -. 7. L. R. ) l
180 g mørk chokolade 70%. 1160 g smør. 1160 g rørsukker. 11 stang vanilje, korn heraf. 16 stk. 1120 g hvedemel. 11 tsk. 11 spsk. 16 stk. 1150 g mørk chokolade. 11,5 dl mælk. 180 g sukker. 1100 g smør. 12 spsk. 1200 g tørrede, øko abrikoser. 11 smule vand (til det dækker). 13 spsk. 11 stk. 11-2 stk. 12,5 blade husblasBund. Kom dejen i formen, glat overfladen ud, og bag den ved 170 grader i cirka 50 minutter
1. 1. 1. 1. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. -. 5. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 8. M. G. A
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. 5. c. K. 0. ½. 6. ,. -. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
1. 1. 1. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. 2. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. -. J. %. A. ½
Opskrifterne er Sif Orellanas, hvor jeg har ændret en lille smule, men jeg vil prøve at eksperimentere lidt med indholdet af smør i kammerjunkerne, så der kommer muligvis en anden opskrift på bloggen også, men her får I den jeg brugte denne gang
Nyt hjemmebagt rugbrød fra i morges med masser af smukke kernerUndervejs i jagten på det perfekte rugbrød leger jeg med forskellige opskrifter og eksperimenter
Til 1 brød skal der bruges følgende. 200 g hørfrø, 50 g sesam, 50 g hakkede hasselnødder, 50 g hakkede mandler, 50 g HUSK, 2 tsk bagepulver, 1½ spsk krydderi. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. Fyld i en brødform foret med bagepapir og bag nederst i ovnen v/ 175 grader i ca 70 minutter. 1½ spsk krydder. 1 dl cremefraiche
Havregrynskugler100 g smør150 g havregryn30 g kakao100 g sukkerKokosKaffe - stærkVanilje essensKom smør, havregryn, kakao og sukker i en skål, og bland det hele godt. - Pernille Elise 100 g. 150 g. 100 g
125 g hvedemel 80 g smør 1æg1,5 spsk flormelis 1 knsp salt. Forbag tærten i 10-12 min ved 200 grader. 150 g marcipan100 g blødt smør100 g sukker2 æg50 g hvedemelKornene af en halv vanillestang. Hæld mazarinmassen i den forbagte tærte og bag videre i 15-20 minutter. 2 æggeblommer 1 dl mælk 25 g sukker Kornene af en halv vanillestang 1 spsk maizena 1 blad husblas. 10 min. 1 god dl piskefløde 1 bakke danske jordbær 2 spsk ribsgelé. 125 g hvedemel 80 g smør 1 æg
1 pakke skinke i tern (200 g, 200 kcal). 2 små løg eller 1 storst (50 g, 19 kcal). 1/2 blomkålshoved (470 g, 165 kcal). 1 lille bøtte hytteost, 1,5% (250 g, 180 kcal). 3 æg (150 g, 225 kcal). Portionen er tilstrækkelig til 3 personer eller til 1 person i 3 dage. 1 pakke skinke i tern. 1/2 blomkålshoved. 1 l. 150 g. 1 person
Denne fasteopskrift lavede jeg på en fredag, hvor jeg havde lyst til en ret, men lidt ekstra. Steak (130 g, 150 kcal). Maizena madlavningsfløde, 7% (100 ml, 85 kcal). 4 grønne asparges (100 g, 27 kcal). 30 min ved 150 g og bages indtil den røgede filet er sprød i kanten. 130 g. 100 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.