i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. f. n. s. v. l. k. m. a. g. o. p. r. å. d. ,. S. ø. h. j. H. b. u. y. ☀. ️. ½. -. 1. (. ). 4. c. 2. 3. E. 0. B. 5. ⋰. ¯. `. ´. L. &. N. *. ¸
Ground sort peber og havsalttil sæsonen. Quarter svampene, Hak persille, knuse hvidløg. Over middel varme, tilsætolivenolie og Sautee svampene i et par minutter
Tilsett revet ost og krydder, bland alt godt sammen. lasagnoni. Den mest kjente retten med lasagne kalles gjerne lasagne al forno, som betyr ovnsbakt lasagne
Typen og kvaliteten af den gorgonzola, du bruger, gør hele forskellen i denne ret. Hvidtihvidt. Salt. Gorgonzola er en blød ost, der stammer fra Norditalien, nærmere bestemt den lille by Gorgonzola ikke langt fra Milano
Moutabel alBathinjan er en aubergindip fra Midtøsten. Moutabel betyr egentlig bare dip, og det er ikke så mye som skiller denne dipen fra den tidligere postede Baba ganoush, annet enn at denne er mer spicy
Lam er også påskemad iItalien, og du skalikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketraditionifamilien
Desværre er det ikkealtid, hvad fiskehandleren har på diskeni Danmark. Spaghetti med blæksprutteblæk er en ganske simpel ret, men det kræver selvfølgelig, at du har nogle friske blæksprutter med blæk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.