- og nærmest fra egen avlFor efter at have moldet en kæmpe portion hyldeblomster ude på landet, som jeg desværre ikke nåede at få brugt, inden de blev triste og visne, ja så måtte jeg jo på rov igen
Det er juni og tid for at lave dejlig læskende hyldeblomstsaft. Vi har været i skoven for at finde de første udsprungne hyldeblomstskærme og fik samlet til den første portion
S. å. h. a. r. j. e. g. i. n. v. æ. t. p. b. s. ø. d. k. D. f. o. m. l. G. -. J. y. u. ,. O. 4. 2. 1. c. (. ). /. I. K. L. 5. T. 3. 0. P. é. V. F. B. n g
Summerbird mini-flødeboller med hindbærtop og marcipanbund. Mmm, der er altså ikke noget bedre end en hyggelig, stille og rolig fredag aften på sofaen med Smølfen efter en dejlig let aftensmad
Her er en lille sæsonaktuel opskrift - nemlig den klassiske hyldeblomstsaft. Det er fantastisk nemt at lave, og så smager det endnu bedre, når det er hjemmelavet
Ingen sommer uden hyldeblomstsaft - selvom jeg sidste år kom til at lave så meget hyldeblomstsaft, at der stadig er flere litre tilbage i kælderne, så bliver jeg altså nødt til at lave noget nyt i år - sådan er det bare - vi har hele min barndom lavet hyldeblomstsaft i sommerhuset og det vækker en dejlig masse minder, men det er også bare smagen af sommer så - ingen sommer uden hyldeblomstsaft
og ikke en cupcake. -). Haved helt glemt at få min havreklid i dag - spiser det normalt om morgen som pandekager, men det var der bare ikke tid til i dag
Der blev jo også produceret hyldeblomstsaft en masse i ferien. o)og sådan så det ud i mit køkken da 500 hyldeblomstklaser, 20+ citroner, 4 lime, en håndfuld mynte, 2 vanillestænger, en klump ingefær, et par kanelstænger og 1,5 kilo jordbær var klar til sukkerlage
1. 5 l vand. 60 hyldeblomstskærme. 3 citroner. 1 kg sukker (alm. sukker, rørsukker eller brun farin. Jo mørker sukker du bruger, jo mere farve og karamelsmag giver sukkeret)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.