Så er hyldeblomsterne ved at være modne rundt omkring og det skal selvfølgelig udnyttes. Hyldeblomst saft er en klassiker og virkelig lækkert på en varm sommerdag eller som velkomstdrinks, men prøv dem også i pandekagedej - det er bare mums
Når det er kølet af, presser du citronsaften og hælder hyldeblomst saften ned i theen. Lad det trække i 5-6 minutters tid, og lad det køle af i nogle timer. 0,5 liter økologisk hyldeblomst saft. 4 breve rabarber/hyldeblomst Fredsted the breve
20 store skærme hyldeblomster, uden stilk2 citroner1 kg lys farin, eller 1 kg rørsukker, eller 200 gram mørk farin + 800 gram alm. 20 store skærme hyldeblomster, uden stilk
Simretiden afhænger naturligvis af kødtype og størrelse. Svinekæber kræver fx lidt længere tid. Nu, hvor det er blevet koldt og råt derude, er der ikke noget bedre end en god gedigen gang simremad med grove rodfrugter og mos
Det er sommer der er sol og jeg har lavet hyldeblomst saft. Jeg har endelig prøvet, at lave min egen hjemmelavede hyldeblomst saft og den smager rigtig skønt
Jeg er da virkelig gået all-in med desserter for tiden. Cheesecake med hvid chokolade og hyldeblomst. Måske fordi der har været overskud til det og det har fået en renæssance i takt med alt det nye køkkenudstyr og success den seneste tid
Blomme, mirabelle, rababer, jordbær og hyldeblomst. Kom godt med is i et glas, hæld hyldeblomstdrik over, gæret eller ikke, alt efter om du har lyst til non-alcohol eller ej
I august fik jeg en opskrift på hyldeblomst champagne, men der var hyldeblomsterne afblomstret. Når vandet er afkølet kommes hyldeblomster, eddike og det kolde vand i
Man kan lige nå det endnu, der er stadig masser af hyldeblomster. Jeg har aldrig set så mange hyldeblomster som i år, så det inspirerer jo til at prøve med forskellige variationer
Hyldeblomstsaft. Årets første portion hyldeblomstsaft er lige på trapperne. Den skal lige stå en dag eller to mere, så kan der drikkes saft og/eller med hvidvin, laves mysli ristet i hyldeblomstsaft-koncentrat og fx gele til brug i desserter - mums
20 hyldeblomst klaserSaft af 2 citroner 1 liter vand 1 kilo sukker (halvdelen kan erstattes af honning eller farin) 20g vin- eller citronsyre 1 tsk flydende atamonSaften blandes med vand i forholdet 1 til 4
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.