august, hvor man fejrer højtiden Ferragosto, og der er absolut ingen, der ønsker at fejre denne fest i en stinkende varm by, hvorfor alle i stedet flygter til havet
Her får du 3 gode grunde til, hvorfor du selv skal presse din juice. De arbejder ved lave hastigheder (normalt omkring 70-80 i minuttet) og i modsætning til de mere almindelige Centrifugal juicere, så holder de varmeudviklingen på et minimum, så de gavnlige enzymer og næringsstoffer bevares. , Korean Food Research Institute (KRFI) – Mellem en Slow-juicer og traditionel Centrifugal juicer – viser, at juice fremstillet på en Slow-juicer indeholder op til 42% mere C-vitamin, op til 60% mere vitamin A og resulterer i mellem 35 – 50% mere juice
Jeg synes tit at frugtsalat bliver set ned på, fordi den ligger lidt uden for kategorierne "sund" og "usund", da mange putter flødeskum, kagecreme eller chokolade ovenpå
F. o. t. B. y. r. a. k. c. h. d. s. p. ,. e. D. i. g. l. P. n. . V. u. æ. v. f. å. N. j. 3. O. b. m. M. U. G. Å. -. A. H. R. J. W. T. (. I. 4. w. ). ". ø. /. 2. 0. 1. 9. S. E. K. L. z. x. 8. 5. q. #. C. _. 7. l g
Derfor besluttede jeg mig for at bage en Æble-Cheesecake for at sørge godt for mine gæster. Nu ligger landet jo sådan at når man får besøg, bliver man nød til at kræse lidt om sine gæster
Brændenælder er meget sunde, se her en sammeligning med Spinat (pr 100g). Brændenælder Spinatprotein 5,9g 2,6gkulhydrat 1,3g 3,7gkalium 670mg 449mgcalcium 594mg 130mgjern 10mg 4,5mgvitamin A 800mg 733mgvitamin C 175mg 54mgOg det er jo ikke fordi spinat ikke er sundt, for det er det
Mad der holder (1. 8) 12. juli 2009 kl. 20. 00 på DR2 Syltetøj og chutney “Det er synd og skam at putte mad i fryseren, men vi har glemt, hvordan vi raffinerer vores gode råvarer, så de bliver både mere delikate, bevarer smag og kraft og samtidig kan holde sig hele vinteren
Lørdag skulle en jegholder meget af forkæles. Hun har altid støttet mig igennem de hårde tider, og uden hende, havde jeg aldrig endt der, hvor jeg står i dag
Jeg har igen eksperimenteret med laks, og denne gang med en lækker crunch med masser af smag. Til denne sunde is, serverede jeg et lækkert jordbær og 3 frosne vindruer. Jeg gjorde dette i Madskoler, og børnene var så vilde med dem, at jeg blev nødt til at købe 3 bakker mere i løbet af de 5 dage
F. e. m. k. a. g. r. i. h. j. t. f. d. S. n. y. l. s. p. å. ,. o. u. v. b. O. '. ø. K. -. c. æ. ). B. G. R. L. 1. 0. %. H. 3. D. (. 6. 2. 8. 4. 5. 9. T. P. /. E. x. V
Selv holderjeg ferie i næste uge, så der vil der være ro på bloggen. Måske får du et billede eller to på Instagram fra det skønne Tenerife (varmt håber jeg i hvert fald
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Jeg serverede ris, dejlig grønkålssalat og lidt kartofler til. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning. Grunden til først 200 grader og så 150 grader – var at jeg bagte rugbrød, og det skulle have disse varmegrader. 10 minutter inden servering – kom jeg de resterende champignoner og cocktailpølser i stegesoen, samtidig smagte jeg på sovsen for at være sikker på, at den ikke manglede noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.