I dag fik jeg lagt sidste hånd på mit uldtæppe. Det er SÅ flot synes jeg og er vild med resultatet. Jeg vil nyde resten af aftenen under mit nye tæppe med en god film
Jeg fik gået op til flere ture og havde endda - for første gang dette forår - termokanden med. Så jeg kunne sagtens finde på at lave en gryderet med svinekæber igen, men det vil være med udgangspunkt i grønsagerne og så er svinekæberne "bare" kødfyldet
De indledende sider om det tyrkiske måltid – hvornår, hvad og hvordan som er formidlet af en ”insider” giver mig en større forståelse for den tyrkiske madkultur
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Jeg besluttede mig for at tage en tur forbi fitness centeret, men sørgede lige for at lave en pandekagedej så den kunne ligge og trække i køleren indtil jeg kom hjem
Jeg har også et TEFAL SINGLE ULTRA COMPACT vaffeljern til de traditionelle hjertevafler. Mit køkken er mit værksted, det er her jeg eksperimenterer og udvikler mine opskrifter
Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle om mit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Jeg mindes ikke at hverken Mormor eller min far rent faktisk lavede denne ret, men den bandt på mystisk vis min fars libanesiske madkultur sammen med min mormors danske, krydret med lidt efterkrigsminder - sådan opfattede jeg det i hvertfald
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.