Den hvide chokolade smeltes over et vandbad. – Frk. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Den hvide chokolade smeltes over et vandbad eller meget forsigtigt i mikroovnen. – Frk. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Rør gæret ud i mælk sammen med salt og sukker, du kan godt lune mælken først, men hvis du smelter smørret i microovnen istedet og dit mel har stuetemperatur så rammer vi alligevel en gennemsnitstemperatur der er tilpas høj til at gæret trives
æggehvider. Kan pyntes med bær, mørk chokolade eller andet. Så pisker man fløden til flødeskum i en skål for sig, og æggehviderne skal piskes stive, i en anden skål
kog hindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Dup din fisk let med køkkenrulle og læg den midt på et stykke bagepapir på en bradepande. Mens fisken bager i ovnen hakkes mandlerne fint ristes på en tør pande sammen med chiliflager
Tyk eller tynd bund, hvid eller rød, proppet med topping eller helt enkel og minimalistisk. Denne gang forsøgte jeg mig med en relativ enkel, tynd og hvid udgave - perfekt som forret eller snack
Denne hvide chokolademousse, skal agere dessert til vores nytårsaften, herhjemme. Jeg glæder mig. Jeg har nemlig allerede smugsmagt på den, og den er god
Den hvide chokoladekage med appelsin og solbær får du opskriften på her, og så kan du i mellemtiden glæde dig til at høre om, hvad jeg så fandt på til kagebordet – og måske kommer jeg også omkring mit månedsfortsæt for februar
Jeg hakkede hvide chokolade meget groft og blandede det med tranebærrene. Jeg typen som går i Netto, for at hente mælk og ender med alt mulig mere i indkøbskurven
Det må siges, jeg er inde i en god stime… Stort set alle kager jeg bager i tiden, bliver udråbt til nogens favorit – og det kan man som selvudnævnt kagedame, kun blive smigret over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.