Derfor blev det altså tid til en gang hvideaspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvideasparges
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Retten var en slags æggestandmed friske asparges og som tilbehør til f. Til en ægte brunch hører der æg til, men jeg selv er ikke ret vild med scrambled eggs, så igen kom min brunchbog med et frisk indslag
æggeblommer. Hvideasparges renses, skrælles og den allernederste del skæres væk. De ordnede asparges pensles med en blanding af olie, citronsaft og salt og peber, og grilles til de ser ud som på billedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.