Den færdige tomat sovs hældes over koteletterne i fadet, som toppes med revet ost. Jeg havde ligesom fået nok af koteletter i fad med ris til og tænkte på om de mon får koteletter i Italien
200 g aubergine skåret i tynde skiver 200 g røde peberfrugter 9 æg 1 bundt persille, finthakket 3 spsk friskrevet parmesan 1 mozarella Olivenolie Salt Peber Tænd for ovnen på grill (og 200 grader, hvis du samtidig skal indstille en temperatur)
sammen med lidt køkkensnor, så er de nemme at fiske op igen, når retten er færdig. Det bedste er at komme ind fra kulde, riv og rusk til et duftende køkken med vinduer, der dugger
Butikskæden sørgede for vin til folket samt for allverdens sydlandske specialiteter, deriblandt den frækkeste italienske dessert af frosne citroner og appelsiner, der var udhulede og fylt til randen medsorbet
Det var også denne is jeg havde lavet til madklubben, hvor jeg havde lavet isen med jordbær. honningBlend alle ingredienserne, så det bliver til ensformig konsistens (lidt ligesom smoothie)
Pynten kan vælges til eller fra, alt efter hvor striks man er med sundheden. Denne gang har jeg lavet nogle meget søde små is, så hvis man er til søde sager, af dette lige dig
Stil blandingen på køl i ca. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. INGREDIENSER (4-6 personer). (hvis man kan lide at der er lidt jordbærstykker i, kan man skære meget fine stykker af 100g friske jordbær og tilføje i blandingen). INGREDIENSER (4-6 personer). (hvis man kan lide at der er lidt jordbærstykker i, kan man skære meget fine stykker af 100g friske jordbær og tilføje i blandingen)
Gnocchi, eller mere præcist ‘gnocchi di patate’, er en form for pastakugler lavet med kartofler og i denne version også med spinat, der giver farve og ekstra smag
Pesto lavet af kapers har en ganske delikat smag og sammen med de små ovnbagte tomater, er det en helt perfekt smagskombination sammen meddine spaghetti
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.