Disse cookies får den helt rigtige "chewy" konsistens, bløde i midten og sprøde udenpå og efter min mening rammer opskriften de ægte amerikanske cookies lige på sømmet
Jeg kan godt lide at anvende chokoladeknapper – chocolate chips – til bagningen, da man så får helt ens små runde pletter af chokolade jævnt fordelt i sine småkager
Sæt hastigheden ned og pisk piskefløde, mælk og vaniljesukker i blandingen. Si mel, natron og bagepulver sammen og pisk det i æggeblandingen af flere gange under lav hastighed
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og sigt det i blandingen lidt ad gangen. Rør blandingen godt sammen med en ske eller dejskraber (bruger jeg altid) hver gang mel bliver tilføjet
I min ovn får de små ti minutter mere – her må du prøve dig lidt frem, for ikke to ovne er ens. Det tog mig lang tid at forstå, hvad jeg gjorde forkert, når jeg forsøgte mig med grøntsagschips, men nu er koden knækket – jeg brugte for meget olie
Lad massen køle godt af - men den skal stadig være flydende. Karamel er altid et hit og så var det at jeg kom i tanke om de her butterscotch chips fra USA, som jo er fantastiske til at putte i kager og desserter
S. å. e. r. d. f. a. g. s. l. i. k. Æ. t. P. o. c. h. p. L. v. B. u. n. q. O. m. ø. D. b. E. /. æ. (. J. M. ). V. H. y. ,. G. j. 1. -. 2. F. T. 3. 0. 5. w
Ingredienser. Grønkålschips. ikke allerede er vasket, så skal den skylles grundigt og tørres. 1 stor skål frisk grønkål – enten snittet eller i hele blade
Nyd dem som de er, eller med en frisk dip – f. Saltede chips af sød kartoffel. Skal man synde og købe en pose majschips eller skal man helt droppe ideen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.