FacebookUdskrivE-mailSynes godt om dette. Til 2-3personer. Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
115-20 cherrytomater, skåret i både. Kog op, rør hurtigt rundt og lad derefter retten simre med låg på i 10-15 minutter eller til spaghettien er perfekt kogt – al dente, men en smule bid i
Kom olien i en stor gryde og svits champignonerne ved middel-høj varme. majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, hvis du ønsker at sovsen skal være tykkere - stivelsen i pastaen jævner også sovsen, så majsstivelsen kan godt undlades
Jeg lagde ud i den lette og enkle ende af One-Pot-Pasta-skalaen med en simpel spaghetti og pølser. For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
-. -. -. -. -. -. -. -. D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
Kom herefter spaghetti, broccoli, edamamebønner, krydderier, salt og bouillonvand i. Lav en one-pot-pasta med kylling, svampe, spinat og soltørrede tomater
ONE POT - enkelt og greit. Du trenger til 4 porsjoner. 4-6 stk ferdig grillet kyllinglår. Legg paprika og asparges på toppen av kyllingblandingen, sett på lokket og småkok til grønnsakene er varme, men fremdeles sprø, 5-10 minutter. Lagt paprika og asparges på toppen, nå skal den putre i 5-10 minutter til. •❥•♪♫⁀°♡ღ 4-6 stk ferdig grillet kyllinglår
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.