Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Jeg ved ikke noget bedre end en helstegt kylling. Og når sådan en kylling tilberedes i et fad med kartofler og grøntsager, så alt får smag fra hinanden, bliver det hele bare endnu bedre
Jeg elsker helstegt kylling. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes med kyllingebrystfileterne i supermarkedet
Dorader er nemme fisk at have med at gøre. Jeg er vild med den fisk. Smør en bradepande med olivenolie. Halver tomaterne og bland dem med de andre grøntsager i fadet
På en tør pande med fidusen ved fuld fart på varmen. Lad den blive godt sort på den ene side, så vender du den, lader den blive sort på den anden og så fremdeles til du står med en helt sort porre, som er sprød udenpå men helt lækker og blød indeni
I. d. a. g. h. r. j. e. f. p. ø. v. t. n. o. ,. å. s. i. m. u. k. y. l. æ. J. D. H. b. 1. (. 2. 0. ). 5. -. 7. 3. 4. 6. O. P. S. M. E. c. G. R. A. V. L. B. K. N. F. 8. U. w
Det har jeg ikke noget imod at andre gør, men det er bare ikke formålet med denne. Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.