Smag til med salt og peber og server drysset medpersille. Champignon oghvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Rør krydderurter, hvidløg, citronsaft og citronskal sammen og krydr med salt og peber. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes med kyllingebrystfileterne i supermarkedet
I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
L. a. n. g. ,. l. t. i. e. j. v. d. o. M. h. r. f. k. ø. J. s. p. m. æ. b. u. D. y. å. ). P. q. c. S. V. O. (. 2. 1. ½. 4. 5. 0. 3. E. x. N. H. R. B. -. T. F. 7. '. 6. ¼. Ø. K. ) L
Smid den sidste hakkede persille over sammen med parmesanflager, og så er der mad. Skær dem i små, smalle både og læg dem i en skål med en blanding af vand og citronsaften, så de ikke bliver brune
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillenog den sur/søde balsamico
Opskrift Ovnbagt Kalkun med smør hvidløgogpersille. Nej, jeg taler ikke om din bedstemors bryster… Kalkunbryster, de har det med at blive tør hvis de får for længe i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.