Til gengæld indeholder chokolade med min. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
De kan pyntes med chokolade, hvilket gør dem endnu bedre. Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Hvilket i dette tilfælde er nemmest at opnå ved at tage en ½ almindelig spiseske med top. Det må gerne være godt brune, men hold øje med at de ikke bliver alt for mørke
Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side. De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca
Saltede mandler - med lakrids Karoline V. med lidt lakridspulver lige inden servering. I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltede mandler
med hjem, som jeg skriver opskrifter til. Lad mandlerne afkøle, og skil dem ad. Tænd under gryden ved middel varme, og rør jævnligt rundt med en grydeske
Mandlerne skal begynde at skinne med smeltet sukker som du kender dem. Hvorfor ikke selv lave dem og spise så mange du har lyst til eller glæde andre med en lille pose
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.